Om et fingeravtrykk

Når du har angitt en hemmelig kode, kan du velge å beskytte tilgangen med et fingeravtrykk. Kaspersky-appen bruker de samme fingeravtrykkene du legger til i enhetens innstillinger. Hvis du ikke har brukt fingeravtrykksskanning før, blir du omdirigert til enhetens innstillinger.

Velg avmerkingsboksen Lås opp med fingeravtrykk eller Innstillinger > Lås opp med fingeravtrykk for å beskytte tilgang til KasperskyInnstillinger og Lås skjermen.